måndag 13 september 2010

Winternationals och Bulltofta i Malmö: Otur och retur


Sällan har man väl missat Winternationals på strippen i Malmö, och inte heller denna gången. Vi köpte helgpass för att njuta ordentligt vilket kanske var bra då vår dragracingupplevelse blev lite upphackad.
Fredagen rullade på tills dess Pennzoil-doorslammern gick in i räcket och tävlingarna upphörde för att reparera detsamma. Eftersom vi kom sent blev det knappt en timmas ös för oss. Sedan kom lördagen.
Vi tillbringade förmiddagen på Bulltofta Veteranmarknad, som kändes mindre än förra året. Fast det är ju alltid kul att gå på marknad.Sedan åkte vi till strippen. Det tog inte lång tid innan regnet kom....Till sist hade vi några timmar på söndagen som faktiskt var smått givande. Fast när speakern säger att det blir en paus på 45 minuter för att göra stegarna och det tar över en timme längre tid kan man ju känna sig lite bortglömd som åskådare.Resultat etc får du leta efter någon annanstans.
Tre onsdagskörningar kvar. Tillsammans med att det är sista Löddeträffen på tisdag gör att man känner vintern runt hörnet.
Håll ut!

2 kommentarer:

  1. Vi är sugna på att hänga på en onsdag igen. Är det denna veckan och sen två till? Hoppas allt är bra med er. Kram

    SvaraRadera
  2. Denna och två till. Hör av sig bara! Ha det bäst!

    SvaraRadera