lördag 18 juni 2011

Palmträffen 2011 - Trelleholla Autojumble Lever!


Torsdag, fredag, lördag morgon; prognosen var regn. Regn igen. Palmträff-gänget, dvs Street Cruisers, har haft mycket otur de senaste åren. Palmträffen kommer jag ihåg som en kanske 300 bilars träff med mycket hjärta och kul. Raggarlekar, motorsprängning och grillat har ramat in träffen. Krantz har "speakat" och Svenne Hedlund har sjunget "Cadillac". Bilbedömningen har haft sina stadiga åskådare och en del försäljare har gjort plånboken lättare. Allt har varit kanon. Men några års regn har nog varit tufft för arrangörerna.

Så kom då denna dagen med seriös regnvarning från SMHI och DMI. Attans! Nu blev det ingen träff.

Men med undantag för en liten skur vid halv två så var det inget regn, och allt eftersom bilägare i trakten insåg att det var fallet droppade(!) man in och skapade tillsammans ett fält med varierat järn.


Beviset på att träffen inte bara är lokal är förvisso danskar med fina bilar men också stockholmaren i mattältet som tveksamt undrar vad en Pölse är och bestämmer sig sedan för en "vanlig" korv.
Bandet var riktigt bra och körde hela "bilträffsrepertoaren" inklusive galen falsettsång.


En del av underhållningen var en tävling som bestod i att köra "bil" med en spann vatten på taket.


Resten berättar bilderna. Hoppas jag. Jag är glad att vi åkte och hämtade Buicken i alla fall. Allt som allt ett trevligt arrangemang med glädje.Grattis!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar