torsdag 13 augusti 2009

Buckaroos igår: själfullt och regnfritt!


Jag skall hålla mig kort: som vanligt levererade Buckaroos ett bra gig. Andra setet skruvade grabbarna upp tempen lite extra och skickade bland annat ut en rockversion av "Que sera sera" som var riktigt fräck. En halvtaskig film bifogas:

6 kommentarer:

 1. Inte riktigt PJ Probys glöd, men riktigt bra version. Som vanligt från Bucka får man väl tillägga. Kul att de återvänder till texmex/poprötterna (o inte som på senaste cd:n).

  Synd man missade, kan vara läge för att se dem på Blå Båten i höst.

  Verkar som om du missade Deke Dikerson ...

  SvaraRadera
 2. 18e september spelar de med Joe Spinachi, kanske kan det vara nåt? Och...ja.... jag missade Deke som jag ju skulle gå på. Fan. Jag förstår att det var bra?
  Keep-a-rockin!

  SvaraRadera
 3. Har faktiskt aldrig hört talas om JS ..... tror jag. Men enligt Myspace-sidan har han/de ha blandade influenser; Federico Fellini förefaller lite udda för musiker. Verkar intressant. Var spelar de?

  Deke-konserten var verkligen väl värd de futtiga kronorna, men alldeles för få av de uptempo-låtar jag gillar. Mitt i en låt fick han dock med bitar av Misirlou :-)

  Annars för mycket (enormt bra i sig) fingerplingeling i duett. Två bra killar hade han med sig: Crazy Joe nånting & Joe Sutton. Helt plötsligt bytte man platser, gitarr/ståbas/trummor o spelade *nästan* lika bra ändå. Du lär väl kunna få 'smakprov' via Ola från Mats, han investerade i deras skivor :-) Han filmade rätt mycket dessutom.

  Lite besviken på att han inte hade hade sin dubbelhalsade gitarr med sig, den ser så häftig ut.

  Tips:
  http://twilightzone-rideyourpony.blogspot.com/2009/08/deke-dickerson-real-bad-news-black-and.html

  SvaraRadera
 4. Hej! Du skulle inte vilja berätta för mig hur man lägger upp youtube- videos här på blogspot? Skulle vara tacksam!

  SvaraRadera
 5. Samlarmisse: Å fan känner du/ var det du som var på koserten med Mats? Kommer inte ihåg vad du heter men kul att vi har gemensamma bekanta!
  Spinachi och Buckisarna spelar på Restaurang Barbro i Malmö den 18e - kanske vi ses?

  SvaraRadera
 6. Musicbagel: snygg blogg du har!
  Tja, först lägger jag ju upp filmen på Youtube, därefter går jag in i visningsläge för filmen (som vanligt) och kopierar "bädda in"-koden till höger. Sedan klistrar jag in den i "nya inlägg" under "HTML läge". Då kommer det in ett långt oläsligt teckenstycke som markerar var filmrutan hamnar, precis som när du bäddar in en bild.
  Kör hårt, lägg in nåt gammalt gott och berätta hur det gick!
  Shoop shimmy shimmy!

  SvaraRadera